Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Žigić potpisao za Rasing Santander

lazar

Balkaner
Reprezentativac Srbije i dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Nikola Žigić potpisao je četvorogodišnji ugovor sa članom španske Primere Rasingom iz Santandera.

Klub sa El Sardinera saopštio je da će se 202 cm visoki napadač priključiti saigračima po završetku obaveza u nacionalnom timu Srbije, koji u subotu igra sa Azerbejdžanom, a četiri dana kasnije sa Poljskom.

Španska 'Marka' je u utorak pisala da su se za Žigića 'borili' Betis i Rasing, a da je u poslednjim satima prelaznog roka (traje do 31. avgusta u ponoć) Rasing dobio Žigića.

Žigić, rođen 25. septembra 1980. godine, već mesecima 'odlazi' iz Crvene zvezde, a srpski mediji selili su ga u nekoliko klubova Premijerlige (Arsenal, Vest Hem, Portsmut), neke nemačke klubove, Fejenord i italijanski Juventus. Do kraja prelaznog roka u Evropi ostalo je još pedesetak sati.

Napadač reprezentacije Srbije bio je dva puta najbolji igrač domaće lige (2003. i 2005. godine) i osvojio dve duple krune sa Zvezdom (2004. i 2006. godine). U nacionalnom timu SCG i Srbije odigrao je 13 mečeva i dao 4 gola.

Monte-Moslem schrieb:
Kurz vor dem Sprung zu Arsenal gewesen und nun zu einem Team was jedes Jahr in Spanien um den Abstieg kämpft gewechselt.

u pravu si...

znas kako mi kazemo: sa konja na magarca!!!!

bolje mu je bilo i u zvezdu da je osto..

ee, al on kad je vidio koju sumu novca ce da prima..
ma on je zaboravio i zvezdu, i majku, i oca i sve redom...

Crna_Gora_BP schrieb:
Monte-Moslem schrieb:
Kurz vor dem Sprung zu Arsenal gewesen und nun zu einem Team was jedes Jahr in Spanien um den Abstieg kämpft gewechselt.

u pravu si...

ko ga jebe ..i onako je ka neka roda po igralistu.......kako covek hoda ili trci nije normalno...samo kad ga gledam postajem agressivan i pitam se ..koji kurac ta roda trazi na igralistu :lol:

was für ein übler wechsel...ich meine,kezman war ja sportlich gesehen schon schlimm,aber das hier ist eine katasrophe! santander spielt immer gegen den abstieg - ich hoffe zigic zeigt sich von ´ner guten seite und wechselt dann innerhalb der primera.

Legija schrieb:
Crna_Gora_BP schrieb:
Monte-Moslem schrieb:

u pravu si...

ko ga jebe ..i onako je ka neka roda po igralistu.......kako covek hoda ili trci nije normalno...samo kad ga gledam postajem agressivan i pitam se ..koji kurac ta roda trazi na igralistu :lol:
sta ce on u spaniji i kezman je otiso u fenerbahce

naja bis jetzt hat santander gegen den abstieg gekämpft, jetzt gehts halt berg auf :mrgreen: ajde zigicu, jebo te ja ala izgledas smotan :lol:

Legija schrieb:
Crna_Gora_BP schrieb:
Monte-Moslem schrieb:

u pravu si...

nisi valjda delija ??

ja sam mislio da je legija za partizan..

a jes jes, partizan je protiv mafije..

znaci, dobro je pa si cigan.. :lol:

Crna_Gora_BP schrieb:
Monte-Moslem schrieb:

u pravu si...

Besser in einem solchen Team wo er ständig spielen wird als bei Arsenal auf der Ersatzbank. Richtige entscheidung.

Somit abgäne: Bisevac, Kovacevic zu Lens.
Zigic zu Santander
Jankovic nach Mallorca
Dudic nach Salzburg
Stojkovic nach Nantes
Miladinovic zu ka
mladenovic nach korea
lukovic nach udinese
draman nach ankara
pantelic da gliehen nach hertha

dazu gekommen

trisovic (nationalspieler) WICHTIG
georgiev WICHTIG